Anställ med stil


Vi gör det lätt att göra rätt

Med innovation, hög kvalitet och användarvänlighet som våra ledord skapar vi på Cruitive inte bara världens bästa rekryteringssystem utan också världens härligaste och bästa arbetsplats. Vi är ett team med sociala och härliga nördar som älskar det vi gör och verkligen brinner för att göra rekryteringsbranschen mer kvalitetssäker och effektiv genom att arbeta för att optimera förhållandet mellan människa och teknik när det kommer till rekrytering. Det är vår uppgift att leverera innovativ, effektiv, kvalitetssäker och användarvänlig  digital hjälp till alla som rekryterar. Vi ska ha kul när vi arbetar och de som arbetar i vårt system ska ha kul och uppleva enkelheten och stödet i vår tjänst.Är du en skön person som älskar det du gör?

Bli en del av vårt team!

Vi söker ständigt efter fler Cruitiveare som vill hjälpa till att utveckla världens bästa rekryteringssystem till att bli ännu bättre? Kanske är du grym på marknadsföring och sälj? Kanske på programmering? HR? Ekonomi? Är du grym på det du gör och älskar att jobba och om du vill vara med och skapa framtidens rekrytering och vara en del av det skönaste teamet du kan tänka dig - då är du intressant för oss! 


Vilka är vi?

Vi är ett glatt gäng som är fast bestämda att vi ska göra skillnad i HR-världen. Vi vill göra det så enkelt som det bara går för folk att söka jobb men också för företag att hitta sina kandidater. 


Var?

Vi sitter i Centrala Norrköping, men vi är inte rädda för teamspelare som vill vara en del av oss men som vill arbeta på distans.